Doprava ZDARMA pro objednávky nad 800 Kč!

Proč právě COVEREON

Vítejte v našem světě COVEREON, kde se váš iPhone může cítit jako chameleon, který se přizpůsobuje každé situaci! Proč si tedy vybrat právě kryt od COVEREON? Povíme Vám příběh o tom, jak se chceme stát špičkou ve světě příslušenství pro iPhone a následně i další produkty Apple.

 

Jednoho dne, když jsme hledali ideální kryt pro náš iPhone, jsme narazili na jeden velký problém: originální kryty od Apple byly sice krásné a kvalitně zpracované, ale jejich cena byla tak vysoká, že bychom za ně museli prodat ledvinu. Naopak levné kryty z „Alíčka“ byly často velmi nekvalitní a jejich doručení trvalo týdny. Konkurenční výrobci zase většinou nenabízeli širokou nabídku druhů a zejména barevných variant, ale jen pár základních typů a barev. Navíc ani kvalita zpracování nebyla mnohdy úplně stoprocentní.

 

A tak jsme si řekli: "Proč nevytvořit vlastní značku krytů pro iPhone, které budou minimálně stejně kvalitní jako ty od Apple, ale za mnohem přijatelnější cenu a s širokou nabídkou barevných variant?"

 

A tak vznikl COVEREON – rodinná česká firma, která se zaměřuje na to, aby naši zákazníci byli spokojeni a jejich iPhony chráněny. Jsme malá firma s velkým srdcem a ještě větší touhou poskytnout našim zákazníkům to nejlepší.

 

Představte si, že jste na večírku a potkáte někoho, kdo má úžasný kryt na svém iPhonu. "Kde jsi to koupil?" zeptáte se. "V COVEREON," odpoví s úsměvem. A vy si řeknete: "Tak to musím zkusit také!" A najdete tak ty nejlepší kryty pro váš iPhone, které Vás budou provázet ve všech životních situacích.

 

COVEREON je jako dobrý kamarád, který Vám poradí, co si vzít na sebe, abyste byli středem pozornosti. Naše široká nabídka zahrnuje různé styly, barvy a materiály, takže si u nás vybere opravdu každý.

 

A co teprve naše garance spokojenosti? Máme takovou důvěru v kvalitu našich produktů, že nabízíme 30denní garanci spokojenosti. Pokud nebudete s naším příslušenstvím spokojeni, vrátíme Vám peníze bez jakýchkoliv otázek. Jsme totiž přesvědčeni, že náš produkt Vás nadchne a nebudete chtít měnit.

 

Nemusíte se bát ani o rychlost dodání – všechny nabízené produkty máme skladem v ČR a objednávky odesíláme nejpozději do 24 hodin. A pokud si u nás nakoupíte za více než 1.000 Kč, dopravu máte zdarma! Váš nový kryt k Vám dorazí dříve, než stihnete říct COVEREON.

 

Proč tedy zvolit právě kryty pro iPhone od COVEREON? Protože jsme rodinná firma s individuálním přístupem a flexibilitou, která nabízí prvotřídní kvalitu za férovou cenu. A hlavně proto, že nám na Vás záleží. Chceme, abyste byli spokojeni a vaše iPhony chráněny. Tak proč nezkusit stát se součástí naší chameleoní rodiny? Vstupte do světa COVEREON a objevte, co jsme pro vás připravili!